Mijn naam is Anouk en ik ben de ontwerper en maker, van de MonPilou poppen en poppenkleertjes. Ik woon en werk in Amsterdam.

Toen ik mijn eerste kind verwachtte, in 1994, maakte ik mijn eerste Waldorf popje. De eerste poppen waren echt niet perfect maar ik vond het heerlijk om te doen en dat is nog steeds zo. Daarom besloot ik er uiteindelijk mijn werk van te maken. Na in verschillende ateliers buitenshuis gewerkt te hebben, heb ik weer voor rust en eenvoud gekozen en werk ik vanuit huis.
Ik ben al sinds mijn 17de met Dave en we hebben vier volwassen zonen. En zij hebben inmiddels lieve en leuke partners. En ik ben dol op mijn katje "Pilou". 
Wat ik het liefst doe naast poppenmaken, naaien en haken, is in de natuur zijn, in zee zwemmen, lezen, muziek luisteren uit verschillende tijden en ik houd van dansen (liefst op oude Motown muziek ;-). Wij hebben sinds kort een caravan in de Noord Hollandse Kennemer duinen. Hier maak ik ook poppen en foto's van de poppen.

Pilou is de Franse naam voor een zachte flanellen stof. Ook wordt het eenvoudige, flanellen, knooppopje voor babytjes vaak een Pilou genoemd.

Meer over de poppen, hier.

© 2013 - 2023 MonPilou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel