Verkocht

Daphne

Artikel 1 van 57 Volgende

Dapgne is een 14"/ 36 cm lange, op Waldorf geinspireerde pop.

Ze is gemaakt van biologisch tricot, in een lichte tint en ze is gevuld met schone biologische schapenwol. Haar ogen zijn geborduurd in grijs en haar mondje is een eenvoudige steek borduurzijde. Ze heeft een naveltje en billen. Ze kan zelfstandig zitten en staan met steun.

Haar pruikje is gehaakt van Wild brushable Mohair, in Rich brown. Ze heeft twee staartjes. De losse haartjes kunnen voorzichtig geborsteld worden met een katten borsteltje.

Ze draagt:

-Een linnen rokje met bretels.

-Pointelle Jersey T-shirt en Maillot.

-Een handgebreid vestje van katoen.

-En handgevilte schoentjes, gemaakt door Vaida Petreikis: https://www.etsy.com/shop/VaidaPetreikis

Let op: Deze pop is niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar oud. Vanwege veiligheid (kleine onderdelen) maar ook vanuit pedagogisch oogpunt.

De MonPilou poppen en kleertjes zijn ontworpen en handgemaakt door MonPilou. Ik heb vele jaren geleden de traditionele Waldorf poppen of Zonnekindpoppen leren maken. In de loop der jaren heb ik mijn eigen patroon en werkwijze ontwikkeld om de poppen een meer natuurlijke look te geven en de kwaliteit te verbeteren. Maar ook al zijn de technieken verbeterd, voor mij zijn het nog steeds echte Waldorf poppen. Met veel liefde gemaakt, van eerlijke natuurlijke materialen en een eenvoudige, neutrale gezichtsuitdrukking.

Mijn poppen zijn stevig gevuld, voor de duurzaamheid maar ik vul de poppen niet keihard. Ik wil graag dat ze warm en knuffelig aanvoelen, voor de nieuwe poppen pappa's en mamma's.

© 2013 - 2022 MonPilou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel