Verkocht!

Chrissy - een 16''/42 cm lange Handgemaakte Waldorf pop

Vorige Artikel 44 van 57 Volgende

Chrissy is 16'' / 42 cm lang.

Ze is gemaakt van Nederlands tricot, in mocca kleur, van "De Witte Engel" en ze is gevuld met schone biologische schapenwol. Haar ogen zij geborduurd in warm bruin en haar mondje is één eenvoudige steek borduurzijde. Ze heeft een naveltje en billen. Ze kan zelfstandig zitten en staan met steun.

Haar haar is een gehaakt pruikje van Wild Large Loop Mohair, in auburn. 

Chrissy brengt haar eigen engel knuffelpopje mee!

Ze draagt:

-Bloomers (pof onderbroekje) van zwart/wit geruite stof.

-Een maillot van witte Pointelle Jersey.

-Een witte linnen onderrok.

-Een klassiek jurkje van zwarte babycord.

-Een witte linnen pierrot kraag, met een katoenen kant randje .

-En handgevilte schoentjes, gemaakt door Vaida Petreikis https://www.etsy.com/shop/VaidaPetreikis

Let op: Deze pop is niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar oud. Vanwege veiligheid (kleine onderdelen) maar ook vanuit pedagogisch oogpunt.

De MonPilou poppen en kleertjes zijn ontworpen en handgemaakt door MonPilou. Ik heb vele jaaren geleden de traditionele Waldorf poppen of Zonnekindpoppen leren maken. In de loop der jaren heb ik mijn eigen patroon en werkwijze ontwikkeld om de poppen een meer natuurlijke look te geven en de kwaliteit te verbeteren. Maar ook al zijn de technieken verbeterd, voor mij zijn het nog steeds echte Waldorf poppen. Met veel liefde gemaakt, van eerlijke natuurlijke materialen en een eenvoudige, neutrale gezichtsuitdrukking.

Mijn poppen zijn stevig gevuld, om ze duurzaam te maken maar ik vul de poppen niet zo hard als de poppen voor verzamelaars. Ik wil graag dat ze warm en knuffelig aanvoelen, voor kleine poppen pappa's en mamma's.

© 2013 - 2022 MonPilou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel