Verkocht!

Vlinder - Handgemaakte Waldorf Pop van 42 cm lang

Vorige Artikel 39 van 57 Volgende

Vlinder is 16'' / 42 cm lang.

Ze is gemaakt van Nederlands tricot, in zonnig blank, van "De Witte Engel" en ze is gevuld met schone biologische schapenwol. Haar ogen zij geborduurd in grijs-blauw en haar mondje is één eenvoudige steek borduurzijde. Ze heeft een naveltje en billen. Ze kan zelfstandig zitten en staan met steun.

Haar haar is een gehaakt pruikje van Wild brushable Mohair, in natuurlijk wit. 

Vlinder brengt haar eigen knuffelpopje mee!

Ze draagt:

-Bloomers (pof onderbroekje) in zacht poeder roze katoen, met grijze kersjes.

-Een Maillot van Pointelle Jersey.

-Een wit linnen jurkje met een zakje en mouliné knoopjes.

-Een oud roze linnen schortje.

-En handgevilte schoentjes, gemaakt door Vaida Petreikis: https://www.etsy.com/shop/VaidaPetreikis

Let op: Deze pop is niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar oud. Vanwege veiligheid (kleine onderdelen) maar ook vanuit pedagogisch oogpunt.

De MonPilou poppen en kleertjes zijn ontworpen en handgemaakt door MonPilou. Ik heb vele jaaren geleden de traditionele Waldorf poppen of Zonnekindpoppen leren maken. In de loop der jaren heb ik mijn eigen patroon en werkwijze ontwikkeld om de poppen een meer natuurlijke look te geven en de kwaliteit te verbeteren. Maar ook al zijn de technieken verbeterd, voor mij zijn het nog steeds echte Waldorf poppen. Met veel liefde gemaakt, van eerlijke natuurlijke materialen en een eenvoudige, neutrale gezichtsuitdrukking.

Mijn poppen zijn stevig gevuld, om ze duurzaam te maken maar ik vul de poppen niet zo hard als de poppen voor verzamelaars. Ik wil graag dat ze warm en knuffelig aanvoelen, voor de nieuwe poppen pappa's en mamma's.

© 2013 - 2022 MonPilou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel