8 september 2023

Beste klanten, vrienden en volgers van MonPilou,

Door veranderingen in mijn privéleven, zijn er ook veranderingen op komst voor MonPilou.

Niks negatiefs, hoor, gewoon de loop van het leven. In de afgelopen maanden zijn er nog twee van mijn kinderen “uitgevlogen” waardoor ons “nest” bijna leeg is. En daardoor is er, sneller dan verwacht, weer ruimte om in huis te kunnen werken en hoef ik geen ruimte buitenshuis meer te huren. Hierdoor kan ik ook iets rustiger aan gaan doen.

Tevens hebben wij sinds dit jaar aan caravan met een vaste plaats in de Noord Hollandse Kennemerduinen, waar ik heel graag ben en ook graag poppen maak. De natuur is voor mij de beste inspiratiebron. Best gek voor een stadsmeisje :-)

Door dit alles, heb ik een besluit genomen:

Ik ontwerp en maak in de toekomst alléén nog poppen, poppenkleertjes en patronen/tutorials. Met rust en aandacht en hopelijk veel inspiratie. Ik zal vanuit huis en in de Kennemerduinen werken.

Dit betekent dat de verkoop van materialen en stoffen helemaal gaat stoppen. Maar er is nog heel veel voorraad...

Zolang de voorraad strekt, geeft MonPilou 25% korting op alle materialen en stoffen. Code: HAPPINESS (De code kun je invullen in het vakje “kortingscode” onder de artikelen in het winkelmandje.)

Vanaf 1 Oktober heb ik géén fysiek bezoekadres meer en geef ik geen workshops meer.

Ik hoop dat jullie me snel door de voorraad heen willen helpen! Ik zal binnenkort op een aantal verkoopadressen op mijn website vermelden, waar je jouw poppenmaakmaterialen voortaan kunt kopen.

Stuur me gerust een email, als je vragen hebt of iets wilt delen!  info@monpilou.com

Lieve groet, 

Anouk - MonPilou 

© 2013 - 2023 MonPilou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel