Verkocht

Tasha - een 14''/36 cm tall handgemaakte Waldorf pop

Vorige Artikel 13 van 57 Volgende

Tasha is 14"/ 36 cm lang.

Ze is gemaakt van Witte Engel tricot, in een lichte huidskleur en ze is gevuld met schone biologische schapenwol. Haar ogen zij geborduurd in grijs blauw en haar mondje is een eenvoudige steek borduurzijde. Ze heeft een naveltje en billen. Ze kan zelfstandig zitten en staan met steun.

Haar haar is een gehaakt pruikje van Wild Small Loop Mohair, in natuurlijk blond

Tasha neemt haar eigen knuffelpopje mee. 

Ze draagt:

-Een T-shirt en onderbroekje van Pointelle Jersey met hartjes.

-Een pof broekje, van vintage Liberty stof en ook een pierrot kraagje en een haarstrikje van deze stof.

-Een handgebreid vestje en handgehaakte schoentjes, van een garen met linnen.

-En een extra jurkje van katoen in een oker ruitje, met een peter pan kraagje.

-Een vintage regenjasje met zuidwester.

Let op: Deze pop is niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar oud. Vanwege veiligheid (kleine onderdelen) maar ook vanuit pedagogisch oogpunt.

De MonPilou poppen en kleertjes zijn ontworpen en handgemaakt door MonPilou. Ik heb vele jaren geleden de traditionele Waldorf poppen of Zonnekindpoppen leren maken. In de loop der jaren heb ik mijn eigen patroon en werkwijze ontwikkeld om de poppen een meer natuurlijke look te geven en de kwaliteit te verbeteren. Maar ook al zijn de technieken verbeterd, voor mij zijn het nog steeds echte Waldorf poppen. Met veel liefde gemaakt, van eerlijke natuurlijke materialen en een eenvoudige, neutrale gezichtsuitdrukking.

Mijn poppen zijn stevig gevuld, voor de duurzaamheid maar ik vul de poppen niet keihard. Ik wil graag dat ze warm en knuffelig aanvoelen, voor de nieuwe poppen pappa's en mamma's.

© 2013 - 2022 MonPilou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel