Petite Bébé - een 12''/30 cm lang Waldorf Baby popje in Mozes mandje - Copper

Vorige Artikel 48 van 70 Volgende

Petite Bébé is een Waldorf baby popje van 12'' / 30 cm lang (gemeten met gebogen beentjes).

Ze is gemaakt van tricot van "De Witte Engel", in een lichte huidskleur. Ze is gevult met bio. gewassen en gekaarde schapenwol.
Haar slapende oogjes zijn geborduurd met DMC borduurzijde, in het bruin. Haar mondje is een simpel steekje borduurzijde. 
Ze heeft een naveltje en kleine billetjes.
Ze kan zitten met steun. Maar ze is echt gemaakt, als een slapende baby.

Haar haartjes zijn gehaakt van Wild Brushable Mohair in copper. Het kan geborsteld worden met een klein kattenborsteltje.

Petite Bébé, komt altijd in een palmblad Mozes mandje, met linnen beddengoed. De matras is gevuld met 100% schapenwol balletjes en de deken heeft een biologisch katoenen tussenlaag.

Ze brengt haar tiny Pilou knuffelpopje mee!

Ze draagt:
-Een luier van dubbele pointelle jersey.
-Bloomers en een topje, gemaakt van Plumetis stof.
-Een handgebreid vestje in linnen kleurig katoen.
-En gehaakte mary janes van dezelfde katoen.

Let op: Deze pop is niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar oud. Vanwege veiligheid (kleine onderdelen) maar ook vanuit pedagogisch oogpunt.

De MonPilou poppen en kleertjes zijn ontworpen en handgemaakt door MonPilou. Ik heb vele jaaren geleden de traditionele Waldorf poppen of Zonnekindpoppen leren maken. In de loop der jaren heb ik mijn eigen patroon en werkwijze ontwikkeld om de poppen een meer natuurlijke look te geven en de kwaliteit te verbeteren. Maar ook al zijn de technieken verbeterd, voor mij zijn het nog steeds echte Waldorf poppen. Met veel liefde gemaakt, van eerlijke natuurlijke materialen en een eenvoudige, neutrale gezichtsuitdrukking.

Mijn poppen zijn stevig gevuld, om ze duurzaam te maken maar ik vul de poppen niet zo hard als de poppen voor verzamelaars. Ik wil graag dat ze warm en knuffelig aanvoelen, voor de nieuwe poppen pappa's en mamma's.

© 2013 - 2023 MonPilou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel